1:1 Mentorskap Programmet

Är du trött på att känna dig vilsen på börsen? Vill du ta kontroll över olika marknader med hjälp av investerande/trading och potentiellt uppnå den framgång du alltid har drömt om? Leta inte längre. Vårt 1:1 Mentorskap Program är här för att hjälpa.

Vårt program erbjuder personlig support från erfarna traders/investerare som kommer att arbeta med dig och lära ut dig vår egna skräddarsydda trading och investeringsstrategi som vi sedan kommer kunna tillämpa utifrån dina individuella behov och mål. Du lär dig hur du navigerar dig runt marknaden med tillförsikt, identifierar lönsamma affärer och hanterar risker.

Med programmet får du tillgång till:

 • - En-till-en privata samtal med din tränare
 • - Vår egna beprövade trading och investeringsstrategi
 • - Beprövad day trading strategi
 • - Beprövad swing trading strategi 
 • - Analysera alla olika sorters grafer (teknisk analys)
 • - Hur man ser möjligheter i grafen
 • - Hur man tar positioner samt vad man bör leta efter för att ta positioner
 • - Ständigt stöd och vägledning
 • - Exklusiva tips och strategier för att hjälpa dig att lyckas

 • Låt inte marknaden styra dig längre. Anmäl dig till vårt 1:1 Mentorskap Program idag och ta det första steget mot att bli en framgångsrik trader/investerare.
  (SKICKA IN INTRESSANMÄLAN NEDAN, BEGRÄNSADE ANTAL PLATSER. FÖRST TILL KVARN!)

  Några ord från tidigare elever:

  Mer info:

  Vi erbjuder nu vårt 1:1 Mentorskap Program, där vi delar med oss av vår kunskap och erfarenhet för att hjälpa andra att uppnå framgång med trading/investerande.

  Med vårt mentorskap program, får du personliga coaching sessioner där vi tillsammans arbetar med att hjälpa dig tillämpa en trading plan samt användbara strategier. Vi kommer att hjälpa dig att identifiera dina styrkor och förbättringsområden. Ge dig verktyg för att hantera risker och fatta lönsamma beslut. Vi kommer också att arbeta med dig för att hjälpa dig att hantera dina känslor och undvika impulsiva beslut.


  Målet med mentorskapet är att lära dig att följa en väl definierad trading/investeringsplan konsekvent för att effektivt hantera risker och gå med kontinuerlig vinst. Vi vill lära dig att läsa diagram och tekniska indikatorer med lätthet och identifiera viktiga nivåer av stöd och motstånd. Målet är också att lära dig att ha en bra förståelse för de tekniska drivkrafterna på marknaderna och inkludera denna kunskap i dina handelsbeslut. Vi vill också lära dig att vara bekväm med handel av certifikat och anpassa dig till föränderliga marknadsförhållanden.

  Genom vårt 1:1 Mentorskap Program, kommer vi att arbeta tillsammans med dig under privata samtal, och ge dig personligt stöd och vägledning under hela processen. Vi kommer att ge dig exklusiva tips och strategier som vi har utvecklat genom vår egen erfarenhet som framgångsrika traders/investerare.

  Vi tar bara in ett begränsat antal elever för att upprätthålla högkvalitativ utbildning och personlig uppmärksamhet för varje individ. Vårt mål är att säkerställa att varje elev får bästa möjliga utbildning och stöd för att bli framgångsrika i sina trading- och investerings strävanden. Genom att begränsa antalet elever kan vi säkerställa att varje elev får den tid och uppmärksamhet de behöver för att fullt ut förstå och implementera de strategier och tekniker vi lär ut.

  Efter att ha fyllt i ansökningsformuläret kommer de utvalda studenterna att meddelas via Instagram direktmeddelande och får möjlighet att registrera sig för programmet. Vi uppmuntrar intresserade att ansöka tidigt eftersom platserna hittills har fyllts upp snabbt. Vårt program är designat för individer som är dedikerade till att lära sig allt om trading- och investerande samt är villiga att lägga ner den tid och ansträngning som krävs för att uppnå framgång.

  Några av Udda Aktiers egna resultat: